Achterzetramen condens

Condens bij achterzetramen kan ontstaan wanneer een achterzetraam niet goed direct op het bestaande raam wordt gezet. Condens kan ontstaan bij zowel voor- als achterzetramen wanneer deze direct op het bestaande glas wordt gemonteerd. Wanneer u kiest voor achterzetramen in een minimale betimmering achter uw huidige ruiten zal er helemaal geen condens ontstaan omdat er voldoende geventileerd kan worden. 

Condens tussen ramen

Condens kan ontstaan wanneer er niet goed geventileerd kan worden tussen twee ramen. Dit kan wanneer er geen ventilatierooster is geplaatst of als de achterzetramen niet goed zijn gemonteerd. Condens kan ook bij voorzetramen ontstaan. Wilt u condens verwijderen tussen het voorzetraam en en het originele raam? Dan zal het voorzetraam verwijdert moeten worden verwijderd, niet echt gebruiksvriendelijk dus. Achterzetramen in een houten betimmering zijn bedienbaar. U kunt deze ramen dus makkelijker schoonmaken maar ook eenvoudiger ventileren waardoor er helemaal geen condens zal ontstaan. 

Geen condens met achterzetramen

Wanneer u kiest voor de achterzetramen van Ramen Gilde zult u geen last hebben van condens. Doorgaans monteren wij de achterzetramen in een minimalistische betimmering welke na afwerking niet meer opvalt en onderdeel lijkt te zijn van het bestaande kozijn. Hiermee profiteert u van de vele voordelen die voor- en achterzetramen bieden zonder de vervelende condens. Een achterzetraam zorgt ervoor dat u geen last heeft van tocht, dat uw woning of pand beter geluidsdicht is en dat het beter geïsoleerd is. De achterzetramen, zonder last van condens, zullen zichzelf terugbetalen door een lagere energierekening. Heeft u last van condens bij achterzetramen of voorzetramen? Neem contact op met Ramen Gilde en kom erachter wat wij voor u kunnen doen.