Achterzetramen hout of aluminium

Achterzetramen met hout of aluminium hangt af van de montagewijze. Sommige achterzetramen worden in houten betimmering geplaatst terwijl er in sommige gevallen ook voor aluminum omlijsting wordt gekozen. Bij Ramen Gilde maken we vaak gebruik van een minimalistische houten betimmering om het achterzetraam in te monteren. De betimmering wordt zo slank als mogelijk uitgevoerd zodat het niet opvalt. Zodra deze betimmering geschilderd is, zal het lijken alsof het één geheel is en altijd al zo is geweest. Bij onze ramen gebruiken wij geen aluminium randen, maar wij kiezen voor rondom geslepen veiligheidsglas. Dit geeft de mooiste resultaten. Meer weten over achterzetramen met hout of aluminium? Lees dan verder.

Achterzetramen in hout

De achterzetramen worden in een houten betimmering geplaatst, wanneer er niet direct op het huidige raam een achterzetraam kan of mag worden geplaatst. De houten betimmering wordt volledig op maat en zo klein mogelijk gemaakt. Hierdoor valt deze bijna niet op als deze geplaatst is in het huidige kozijn en geschilderd is in de juiste kleur. Bij Ramen Gilde is veel mogelijk op het gebied van achterzetramen in hout, zelfs gebogen ruiten kunnen wij aan u leveren. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we al vele situaties meegemaakt en weten wij wat de beste oplossing is. Achterzetramen in hout zijn vaak de beste keuzes voor achterzetramen in monumenten en andere panden waar zo min mogelijk verbouwd moet worden. 

Achterzetramen met aluminium

Bij Ramen Gilde zetten wij geen achterzetramen met aluminium. Wij gebruiken rondom geslepen glas in houten betimmering. Hierdoor vallen de nieuwe achterzetramen amper op en lijkt het gewoon zoals de oude situatie, alleen profiteert u nu van de vele voordelen van achterzetramen. Bovendien is het glas 8mm dik veiligheidsglas en daardoor naast goed isolerend ook nog eens zeer veilig. Wilt u meer weten over onze achterzetramen zonder aluminium maar met hout? Neem dan contact met ons op.