Achterzetramen monument

Achterzetramen bij een monument zijn een uitkomst wanneer er bijvoorbeeld last wordt ondervonden door geluid van buiten of tocht. De achterzetramen zorgen dat er niks veranderd aan de uitstraling van de buitenkant van het monument. Toch zorgt ervoor dat er betere warmte- en geluidsisolatie is maar ook dat bijvoorbeeld tocht verleden tijd is. Doordat wij gebruik maken van een minimalistische houten betimmering, zonder het gebruik van aluminium vallen de achterzetramen in uw monument amper op. Bij Ramen Gilde hebben we ervaring op het gebied van achterzetramen in monumenten plaatsen, van kerken tot monumentale panden in Amsterdam. Meer weten over een achterzetraam of meerdere achterzetramen in u monumentale pand? Lees dan hieronder verder.

Monument met enkel glas

Het werken of wonen in een historisch pand dat als monument wordt gezien geeft een unieke sfeer. Maar toch kan het een stuk onaangenamer zijn wanneer er veel tocht, koudeval en geluid naar binnenkomt dankzij de originele enkelglas ramen. Het is wellicht mogelijk om deze ramen te vervangen, maar dit mag niet altijd of is technisch moeilijk te realiseren. Onopvallende achterzetramen van Ramen Gilde zijn dan de oplossing. De achterzetramen die in het monument worden geplaatst lossen alle problemen op. Ze zorgen dat de tocht verdwijnt en zorgen voor een verbeterde warmte- en geluidsisolatie. Dit allemaal terwijl de traditionele buitenkant niet wordt aangetast. In de originele kozijnen wordt een minimalistische betimmering aangebracht waarin de achterzetramen in uw monumentale pand worden geplaatst. 

Achterzetramen in monumentaal pand door Ramen Gilde

In ons portfolio kunt u zien dat wij al vele achterzetramen in monumentale panden hebben geplaatst. Al deze ervaring nemen wij elke keer mee wanneer we aan de slag gaan met een nieuw project. Wilt u meer weten over een achterzetraam in uw monument? Neem dan contact met ons op. Onze deskundigen zitten klaar om uw vragen te beantwoorden.